Ticker

6/recent/ticker-posts

Sedlák porazil víťaza World Cup of Darts Johna Hendersona

V utorok nastúpil do druhého hracieho dňa MODUS Super Series Víťa Sedlák. Oproti pondelku došlo k viditeľnému opadnutiu nervozity a k zlepšeniu výkonov. Napriek tomu ale český reprezentant vyhral dva zápasy, rovnako ako v prvý deň.

V utorok boli na programe zápasy presne v opačnom poradí ako v pondelok. Hneď na úvod si tak Sedlák zmeral sily s Johnom Hendersonom, ktorému v pondelok podľahol 0:4. Škótsky šípkar tentokrát do zápasu nevstúpil vôbec dobre, čo Víťa využil a hoci sa trochu trápil na doubloch, dokázal víťaza World Cup of Darts zdolať 4:2. Veľmi dôležité tri body proti lídrovi tabuľky z prvého dňa a tiež obrovská motivácia do ďalších zápasov.

(79,64) Vítězslav Sedlák 4:2 John Henderson (78,63)

Chris Gilliland 2:4 Lukas Wenig
Neil Duff 0:4 Dan Read

V druhom zápase ho ale čakal rozbehnutý Dan Read, ktorý opäť previedol šípky najvyššej úrovne. Proti Sedlákovi zahral priemer tesne pod 98 s viac než 57% úspešnosťou na doubloch. Víťovi bohužial nestačili ani dve 180 a 66,7% úspešnosť na doubloch.

(89,28) Vítězslav Sedlák 2:4 Dan Read (97,48)

Lukas Wenig 2:4 John Henderson
Chris Gilliland 4:3 Neil Duff

Proti úradujúcemu majstrovi sveta organizácie WDF včera Víťa neuhral ani leg, no dnes bol jeho výkon výrazne lepší. Bohužiaľ zahral opäť slušne aj Duff a v najtesnejšom súboji napokon zvíťazil. Sedlákovi nepomohlo opäť ani kvalitné zatváranie na úrovni 60%.

(87,84) Vítězslav Sedlák 3:4 Neil Duff (87,49)

John Henderson 4:3 Chris Gilliland
Dan Read 0:4 Lukas Wenig

Proti Gillilandovi včera Víťa zabodoval a keďže sa Chris dnes trápil o niečo viac, bolo dôležité ho zdolať aj tentokrát. Sedlák predviedol svoj absolútne najlepší výkon v súťaží a tiež jeden z najlepších tento týždeň celkovo. Opäť výborne zatváral (57%) a s dvomi 180 stratil s priemerom 99,4 jediný leg.

(99,40) Vítězslav Sedlák 4:1 Chris Gilliland (88,46)

Lukas Wenig 4:3 Neil Duff
John Henderson 4:1 Dan Read

Aj druhý deň v Plymouthe Víťa uzatváral, tentokrát s Lukasom Wenigom, ktorého v pondelok v prvom zápase série dokázal poraziť. Nemeckého reprezentanta v pondelok dokázal poraziť len Sedlák a Henderson, no dnes sa to podarilo iba Hendersonovi. Víťovi sa rovnako ako v pondelok v poslednom zápase dňa vôbec nedarilo a neuhral ani leg. 

(71,17) Vítězslav Sedlák 0:4 Lukas Wenig (84,68)

Dan Read 3:4 Chris Gilliland
Neil Duff 0:4 John Henderson

Jasnou prehrou na konci dňa si Víťa skomplikoval situáciu pred posledným hracím dňom prvej skupiny. Na tretie miesto, ktoré by mu zabezpečilo postup do "jednoduchšej" skupiny aktuálne stráca síce len jednu výhru, no k výrazne negatívnemu skóre sú to skôr výhry dve. Každopádne však určite nie je bez šance, veď dnes dokázal poraziť aj lídra ligy Johna Hendersona a najmä proti Gillilandovi ukázal, čoho je schopný. 

Tabuľka po druhom hracom dni



Post a Comment

0 Comments