Ticker

6/recent/ticker-posts

Josh Rock juniorským majstrom sveta


V nedeľu sa pred samotným finálovým zápasom Players Championship Finals odohralo taktiež finále juniorských majstrovstiev sveta medzi Nathanom Girvanom a Joshom Rockom.

Jasným favoritom bol Josh Rock, ktorý do svojej premiérovej profesionálnej sezóny vstúpil vo veľkom štýle a už teraz mu patrí 47. miesto vo svetovom rebríčku, pričom má pred sebou ešte jednu celú sezónu a tohtoročné majstrovstvá sveta.

Zápas prakticky od začiatku odpovedal očakávaniam, veď šípkar zo Severného Írska viedol už 3:0 a Girvan sa v týchto troch legoch ani len nedostal k zatváraniu. Na double sa prvýkrát dostal až vo štvrtom legu, kde svoju šancu premenil a znížil na 3:1.

To však bolo z jeho strany všetko, v ďalších legoch sa síce ešte párkrát k zatváraniu dostal, no double opäť netrafil. Naopak Rock bol suverénny a zvíťazil tak 6:1.

Výkonnostný rozdiel bol viac než očividný, veď zatiaľ čo priemer porazeného Škóta bol 89,12, u Rocka to bolo fantastických 104,13 a to ešte "slabšie" zatváral, keď mal úspešnosť tesne cez 35%.

Post a Comment

0 Comments