Ticker

6/recent/ticker-posts

Michael van Gerwen si v obrovskej dráme poradil s Campbellom

Druhé kolo International Darts Open ponúklo opäť niekoľko fantastických zápasov. Veľmi blízko k vypadnutiu bola nasadená jednotka, Michael van Gerwen, ktorého potrápil Kanaďan Campbell.

Kanaďan dokonca viedol 4:5, no v posledné dva legy patrili Holanďanovi a ten s druhým najvyšším priemerom dňa 102,33 postúpil do nedeľnej fázy. Najvyšší priemer zaznamenal Gerwyn Price - 104,24, čo mu stačilo na Rossa Smitha, ktorého zdolal 6:3. Vynikajúcim výkonom s priemerom nad 100 sa blysol aj Dave Chisnall. Na toho nestačil Andrew Gilding a uhral len dva legy. Po dlhej dobe sa zo zimného spánku prebral aj Peter Wright, ktorý využil ľahší los v podobe Josého Justiciu a s priemerom 97,34 zvíťazil 6:3.

Naopak výrazne sklamali šiesty nasadený Joe Cullen (prehra so Soutarom), svetová jednotka Michael Smith, ktorý uhral s De Deckerom jediný leg, no najmä Dimitri van den Bergh. Belgičan mal priemer iba 82,59 a s domácim Springerom uhral taktiež len leg. Z domácich určite potešil Maendl-Lawrence, ktorý s Noppertom síce prehrával 2:5, no napokon prehral až najtesnejším rozdielom.

Dnes v Riese vyvrcholí tretie podujatie European Tour v tejto sezóne. V poobedňajšej session sú na programe zápasy tretieho kola, večer sa môžeme tešiť na štvrťfinále, semifinále a finále.

Kompletné výsledky druhého kola: 

Danny Noppert 6-5 Liam Maendl-Lawrance
Damon Heta 6-3 Brendan Dolan
Jose de Sousa 6-0 Lee Evans
Rob Cross 6-3 Steve Lennon
Alan Soutar 6-2 Joe Cullen 
Dave Chisnall 6-2 Andrew Gilding
Josh Rock 6-4 Florian Hempel
Nathan Aspinall 6-2 Mario Vandenbogaerde

Evening Session
Jonny Clayton 6-4 Brian Raman
Niko Springer 6-1 Dimitri Van den Bergh
Peter Wright 6-3 Jose Justicia
Michael van Gerwen 6-5 Matt Campbell
Gerwyn Price 6-3 Ross Smith
Dirk van Duijvenbode 6-3 Gabriel Clemens
Martin Schindler 6-4 Raymond van Barneveld
Mike De Decker 6-1 Michael Smith

Post a Comment

0 Comments