Ticker

6/recent/ticker-posts

Clemens pred domácimi divákmi zdolal Whitlocka


V piatok v nemeckej Riese začalo tretie podujatie European Tour. V prvom kole nechýbali známe mená ako Gabriel Clemens, Simon Whitlock, Raymond van Barneveld či nedávny víťaz UK Open Andrew Gilding.

International Darts Open bola tentokrát bez českých zástupcov, keďže východoeurópsku kvalifikáciu ovládol Sebastian Bialecki. Ten ale napokon uprednostnil Development Tour a jeho miesto tak zaujal rebríčkovo najvyššie postavený šípkar, ktorý prehral vo finále  kvalifikácie držiteľov kariet. Za nás je to určite obrovská škoda a možno trochu aj nepochopiteľné rozhodnutie Bialeckeho.

Najvyšší priemer prvého kola zaznamenal víťaz UK Open Andrew Gilding, ktorý si v jednom z najlepších zápasov kola poradil s Daryl Gurneym 6:4 s priemerom 100,59. Angličan mal ako jediný v prvom kole priemer nad magickou stovkou.

Vynikajúci zápas ponúkli aj Lee Evans s Kimom Huybrechtsom, kde zvíťazil trochu prekvapivo prvý menovaný. Z domácich šípkarov sa zadarilo Nikovi Springerovi, ktorý taktiež s vynikajúcom priemerom 99,65 porazil Scotta Williamsa. Ďalej postúpil aj ďalší domáci šípkar s trochu netradičným menom, Liam Maendl-Lawrance. Ten zdolal Richieho Burnetta 6:4. 

Výsledky 1. kola
Alan Soutar 6-4 Jeroen Mioch
Steve Lennon 6-4 Andy Boulton
Mario Vandenbogaerde 6-4 Madars Razma
Brian Raman 6-2 Ryan Meikle
Brendan Dolan 6-3 Pascal Rupprecht
Jose Justicia 6-4 Ian White
Matt Campbell 6-4 Keegan Brown
Liam Maendl-Lawrance 6-4 Richie Burnett

Lee Evans 6-5 Kim Huybrechts
Niko Springer 6-4 Scott Williams
Mike De Decker 6-3 Callan Rydz
Andrew Gilding 6-4 Daryl Gurney
Florian Hempel 6-4 James Wilson
Ross Smith 6-3 Paavo Myller
Raymond van Barneveld 6-3 Stephen Burton
Gabriel Clemens 6-5 Simon Whitlock

Post a Comment

0 Comments