Ticker

6/recent/ticker-posts

Gawlas ani Sedláček v kvalifikácii na European Tour neuspeli

V pondelok sa konali dve kvalifikácie na Europen Tour 9 a 10 pre držiteľov kariet PDC aj s Adamom Gawlasom a Karlom Sedláčkom. Žiaľ ani jednému z nich sa kvalifikovať nepodarilo.

Kvalifikácia na European Tour 9 

V prvej kvalifikácii na European Darts Grand Prix nemal moc šťastie na los Adam Gawlas. Ten totiž musel nastúpiť už do predkola (L192) proti Rickymu Evansovi. Ten nayvše predviedol fantastické šípky a hoci hral veľmi dobre aj Adam, proti priemeru tesne pod 102 zvíťaziť nedokázal. Zlej Kája sa vo svojom zápase proti Vandenbogaerdemu vytrápil na doubloch a neuhral ani leg. Výsledok možno až príliš krutý, no Belgičan hral veľmi dobre a štyrikrát zavrel v piatom kole.

L192

(95,19) Adam Gawlas 4:6 Ricky Evans (101,96)

L96

(88,20) Karel Sedláček 0:6 Mario Vandenbogaerde (92,97)

Rovnako ako Sedláček ale vypadli už v prvom kole napríklad aj James Wade, Gary Anderson či Stephen Bunting. Premožiteľ Sedláčka, Vandenbogaerde napokon v rozhodujúcom zápase podľahol Razmovi a do Sindelfingenu sa tak nepozrie ani on. Chýbať bude aj nedávny víťaz Players Championship Ratajski či účastník Premier League Chris Dobey.

Kvalifikanti na ET 9:
Ryan Joyce, Steve Beaton, José de Sousa, Simon Whitlock, Keegan Brown, Raymond van Barneveld, Gian van Veen, Lee Evans, Dylan Slevin, Ritchie Edhouse, Pascal Rupprecht, Graham Hall, Callan Rydz, Graham Usher, Adam Smith-Neale, Jermaine Wattimena, Martijn Kleermaker, Josh Payne, Ross Montgomery, Ricky Evans, Daryl Gurney, Ian White, Madars Razma, Alan Soutar


Kvalifikácia na European Tour 10

Českým šípkarom los moc neprial ani tentokrát. Na kvalifikáciu síce tentokrát obaja potrebovali iba dve výhry, no hneď v prvom kole nastúpili proti veľmi dobre známym menám. Karla Sedláčka čakal Kim Huybrechts a hoci Karel viedol 4:3, opäť doplatil na množstvo nepremenených šípiek a prehral 4:6. Pre Karla veľmi nepriaznivý víkend, no stále tomu chýba tak málo. Gawlas narazil na Daryla Gurneyho, ktorého hviezda síce pomaly zhasína, no napriek tomu ide stále o veľké meno. Superchin hral výborne aj proti Adamovi, no ten opäť ukázal, že mu veľké zápasy sedia a získal ďalší cenný skalp.

L96

(90,43) Adam Gawlas 6:5 Daryl Gurney (98,18)
(88,17) Karel Sedláček 4:6 Kim Huybrechts (84,69)

Do rozhodujúceho zápasu vstúpil Adam Gawlas veľmi dobre a viedol už 3:1, no Mansell zavrel 13., 12. a 15. šípkou a otočil stav vo svoj prospech. Adam sa potom ešte dokázal dotiahnuť na 4:4 i 5:5, no Ír v poslednom legu zavrel opäť 13. šípkou a ukončil neúspešný víkend českých profesionálov.

L48

(95,25) Adam Gawlas 5:6 Mickey Mansell (99,65)

O ďalšie deväťšípkové zavretie, celkovo tretie počas tohto predĺženého víkendu sa postaral Holanďan Gian van Veen v zápase proti krajanovi Wattimenovi.


Kvalifikanti na ET 10:
George Killington, Stephen Burton, Daniel Klose, Luke Woodhouse, José de Sousa, Simon Whitlock, Ross Smith, Raymond van Barneveld, Stephen Bunting, Connor Scutt, Brendan Dolan, Ted Evetts, James Wade, Jim Williams, Keane Barry, Gian van Veen, Graham Hall, Ryan Joyce, Kim Huybrechts, James Wilson, Martin Lukeman, William O´Connor, Mickey Mansell, Matt Campbell


Post a Comment

0 Comments