Ticker

6/recent/ticker-posts

Dirk van Duijvenbode s tretím titulom z Players Championship v sezóne

 

V nedeľu sa konal desiaty turnaj Players Championship v tejto sezóne. Už svoj tretí tohtoročný titul z tejto série získal Holanďan Dirk van Duijvenbode.

Ten na svojej ceste zdolal Francúza Labreho 6:1 s priemerom 105,73, následne si v najtesnejšom zápase poradil s Mattom Campbellom. 6:5 zdolal aj Bradleyho Brooksa, no v ďalších dvoch kolách to boli z jeho pohľadu suverénne výhry 6:2 s Gildingom i krajanom Kleermakerom. S van den Berghom v semifinále síce viedol už 5:3, no Belgičan vyhral tri legy v rade a bol to práve van Duijvenbode, kto v posledných legoch zachraňoval zápas. Naopak vo finále proti de Sousovi to už bolo opäť pomerne jednoznačné a výhra 8:3. De Sousa si v druhom semifinále poradil s Ianom Whiteom, ktorý potvrdil rastúcu formu.

Nedeľa bola tiež bohatá na deväťšípkové zatvorenia, ktoré padli hneď dve. O prvé sa postaral Martin Schindler proti Krčmarovi, o to druhé Josh Rock, ktorý vďaka tomu zdolal Jonnyho Claytona v osemfinále. 

Českým šípkarom sa bohužiaľ opäť nedarilo, aj vďaka nie úplne priaznivému losu. Sedláček narazil na už spomínaného semifinalistu Whitea, ktorému podľahol 3:6. Adam Gawlas prehral aj v nedeľu, rovnako ako v sobotu bez jediného získaného legu, keď nestačil na Gildinga.

L128

(89,84) Karel Sedláček 3:6 Ian White (92,91)

(86,87) Adam Gawlas 0:6 Andrew Gilding (99,10)

Post a Comment

0 Comments