Ticker

6/recent/ticker-posts

Dalibora Šmolíka čaká premiéra na European Tour!

V belgickom Wieze dnes štartuje siedma zastávka European Tour v tejto sezóne aj s českým reprezentantom Daliborom Šmolíkom! Pre Dalibora to bude premiéra a hneď v prvom kole ho čaká súper z kategórie tých najťažších.

Los opäť moc priaznivý nebol a Dalibora čaká jeden z najťažších možných súperov. Bývalý majster Českej republiky si svoju premiéru na European Tour odbije v piatok približne o 22. hodine, kedy vyzve účastníka Premier League a svetovú 21. Chrisa Dobeyho. Dobey akoby mal šťastie na českých súperov, keďže si s ním prednedávnom na European Tour zahral aj Víťa Sedlák. Hollywood Víťu v Rakúsku porazil 6:3. 

Pozíciu belgickej jednotky mimo PDC potvrdil Andy Baetens, ktorý získal miesto vo štvrtkovej domácej kvalifikácii a na konci poobednej session vyzve Holanďana Wattimenu. Druhým domácim kvalifikantom je Francois Schweyen, ktorého čaká José de Sousa.

Jednoznačne najväčším ťahákom prvého kola je ale súboj dvoch šípkarských legiend, Jamesa Wadea s Raymondom van Barneveldom. Vyzdvihnúť určite treba duel medzi Andersonom a Ratajskim či posledný zápas večera medzi domácim van den Berghom a Ianom Whiteom.

Kompletný program prvého kola:

Bradley Brooks v Richard Veenstra
Dennis Nilsson v Ted Evetts
Jeff Smith v Damian Mol
Sven Hilling v Keane Barry
Gabriel Clemens v Graham Usher
Francois Schweyen v Jose De Sousa
Robert Owen v Stefan Bellmont
Jermaine Wattimena v Andy Baetens

Callan Rydz v Matt Campbell
Daryl Gurney v Dylan Slevin
Martijn Kleermaker v Ross Smith
Gary Anderson v Krzysztof Ratajski
James Wade v Raymond van Barneveld
Kim Huybrechts v Ricky Evans
Dalibor Šmolík v Chris Dobey
Dimitri Van den Bergh v Ian White



Post a Comment

0 Comments