Ticker

6/recent/ticker-posts

Gerwyn Price v Brightone prepisoval rekordy!


Vo štvrtok sa v Brightone odohral jedenásty večer Premier League, v ktorom Gerwyn Price prepisoval rekordy. Welšan potvrdil fantastickú formu a jeho celovečerný priemer zastavil na neuveriteľnom čísle 107,76.

Do histórie Premier League sa zapísal hneď v prvom zápase, v ktorom Dobeyho zdolal 6:2 s priemerom 115,97 - najvyšším v histórii tejto prominentnej súťaže. Nad stovku sa v prvom kole dostali aj Peter Wright (100,71 - výhra 6:5 s Aspinallom) a Michael van Gerwen (104,11 - 6:2 s van den Berghom). V najslabšom zápase prvého kola porazil Michael Smith Jonnyho Claytona.

Semifinále medzi van Gerwenom a Priceom ponúklo tradične fantastické šípky, ktorým chýbala jediná vec. Michael van Gerwen totiž minul poslednou šípkou D12 na 9 šípkové zatvorenie. Videli sme ale plných 11 legov, v ktorých väčšinu získal Gerwyn Price s priemerom 108,08! Aj v druhom semifinále sa odohral maximálne počet legov. Do finále sa dostal Michael Smith, ktorý si poradil s Wrightom s priemerom 96,72.

Svoj najhorší výkon si Gerwyn Price šetril v Brightone na finále, kde mu ale Bully Boy moc nedokázal vzdorovať a uhral len tri legy. Aj najhorší priemer Icemana ale skončil na čísle 100,08.

Gerwyn Price sa stal prvým šípkarom, ktorému sa v jednej sezóne Premier League podarilo vyhrať štyri večery. Samozrejme to treba brať s určitou rezervou, keďže sa podobným štýlom milionárska súťaž hrá len druhú sezónu.

Tabuľka po 11. zo 16. večerov




Post a Comment

0 Comments