Ticker

6/recent/ticker-posts

Michael Smith si vo fantastickom zápase poradil s Joshom Rockom

 


V sobotu pokračovalo European Championship zápasmi druhého kola. Fantastické šípky predviedli Michael Smith a Josh Rock, ktorí zaknihovali priemery nad 100.

Michael Smith si vo fantastickom zápase poradil s Joshom Rockom

Druhé kolo sa hralo na 10 víťazných legov. V prvom zápase dňa sa v holandskom derby z víťazstva tešil Danny Noppert. Noppie zvíťazil proti van der Voortovi najtesnejším rozdielom s priemerom 92,05. Aj v druhom zápase sa z víťazstva tešil holandský šípkar. Rolu favorita potvrdil Dirk van Duijvenbodeho, ktorý Wadea suverénne prehádzal v počte 180 (7:1) a v zápase zvíťazil 10:7.

Do nedeľného programu postúpila aj nasadená jednotka Luke Humphries. Ten so Searlem síce nepredviedol svoje najlepšie šípky, no aj tak zvíťazil bez výraznejších problémov. Naopak fantasticky uzavreli poobedný program Michael Smith a Josh Rock. Miernym favoritom bol po štvrtkovom prvom kole Josh Rock, ktorý hrá v životnej forme, no Bully Boy prepol na úplne iné obrátky. Smith napokon zaknihoval priemer 106,07, keď hodil deväť 180, no najmä fantastické zatváral, keď bol úspešný v dvoch tretinách svojich pokusov. Rockovi na postup nestačil ani priemer 101,69 a taktiež fantastických sedem 180 a 57% úspešnosť na doubloch.

Večerný program odštartoval ďalším fantastickým zápasom a miernym prekvapením v podobe výhry Rossa Smitha. Opäť sme videli až pätnásť 180, pričom o osem sa postaral Smith a o sedem Dimitri van den Bergh. Smith napokon rovnako ako jeho menovec zvíťazil 10:8, pričom obaja mali priemery veľmi tesne pod 101. Bez výraznejších problémov postúpil aj Peter Wright, ktorý nahádzal v štrnástich legoch až desať 180, zatiaľ čo Rowby-John Rodriguez nehodil jedinú! 

V predposlednom zápase druhého kola sa viac darilo ďalšiemu kurzovému outsiderovi Davevo Chisnallovi. Ten si poradil s Welšanom Jonnym Claytonom 10:6. A prekvapením sa večer aj skončil, keď svetová 26. Chris Dobey zdolala o 20 miest lepšie postaveného Josého de Sousu 10:5. Hollywood zaknihoval priemer tesne pod 96 a hodil šesť 180.



Post a Comment

0 Comments